Amsterdam Hotels

Als u in Amsterdam wilt overnachten tijdens Modefabriek, kijk dan naar de speciale aanbiedingen van geselecteerde hotels hieronder. Deze speciale prijzen gelden alleen voor deelnemers en bezoekers van Modefabriek. Boek uw reservering onder vermelding van ‘Modefabriek’.

SIr adam hotel

Overhoeksplein 7
1031 KS Amsterdam
+31 (0)20 215 95 00
Reserveren: hello@siradamhotel.com|
www.siradamhotel.com
the-butcher.com/socialclub

Sir Adam is hét urban luxury boutique hotel dat gevestigd is in de iconische A’DAM Toren (het nieuwe epicentrum van de Amsterdamse muziek- en entertainmentindustrie). Sir Adam’s mansion ligt direct aan het IJ, recht tegenover het Centraal Station, op een steenworp afstand van de pont en direct naast het EYE Film Instituut. Binnen tien minuten sta je midden op de bruisende Dam en de beroemde Amsterdamse grachtengordel, die tot het UNESCO Werelderfgoed behoort.1
Vanaf Sir Adam’s urban mansion kan je genieten van een adembenemend uitzicht over het IJ, de haven en de historische binnenstad van Amsterdam. Dit is de sociale ontmoetingsplek voor zowel Amsterdammers, muziekliefhebbers, als reizigers over de hele wereld. Sir Adam’s passie voor muziek is doortrokken in het gehele hotel. Van de Crosley platenspelers en verlichte songteksten in de 108 kamers tot de uitgebreide Music Library. In The Hub is het pas echt thuiskomen voor muziekjunkies. Het is de ultieme ontmoetingsplaats met een unieke concept Store en een state-of-the-art Gym.

The Butcher Social Club
De naam zegt het allemaal. Onze chefs willen alleen maar werken met de beste kwaliteit vlees: Aberdeen Angus rund en zijn daarbij vastbesloten om alleen de ‘best bloody burgers in town’ te serven. Van de keuze van het vlees tot de selectie kruiden, de verste groentes, the geheime huisgemaakte sauzen, tot aan het zelfgemaakte brood; THE BUTCHER staat voor kwaliteit van ’s morgens vroeg voor ontbijt tot ’s avonds laat voor een midnight snack.

Speciale aanbieding tijdens Modefabriek
Bezoekers en exposanten van Modefabriek bieden wij graag 10% korting op de Best Available Rate aan. Je boekt je verblijf direct op de website; www.siradamhotel.com.
Gebruik de Promo Code ‘MODEFABRIEK’ en selecteer ‘Modefabriek’ bij ‘Select Rate’.