Amsterdam Hotels

Als u in Amsterdam wilt overnachten tijdens Modefabriek, kijk dan naar de speciale aanbiedingen van geselecteerde hotels hieronder. Deze speciale prijzen gelden alleen voor deelnemers en bezoekers van Modefabriek. Boek uw reservering onder vermelding van ‘Modefabriek’.

Hotel V Fizeaustraat

Fizeaustraat 2
1097 SC Amsterdam
+31 20 6623233
www.hotelvfizeaustraat.nl  
stay@hotelv.nl

Vlakbij het Amstelstation en met uitzicht over de skyline van de prachtige rivier de Amstel, bevindt hotel V fizeaustraat zich in een prachtig gerenoveerd jaren 70-pand in de buurt Amsteldorp, in het steeds populairder wordende Amsterdam-Oost. Met gemakkelijke toegang tot trein, tram en de A10 en ruimschoots parkeergelegenheid en fietsverhuur, is het hotel eveneens gemakkelijk te bereiken met de auto en openbaar vervoer. En het beste nieuws? In deze buurt is niet alleen veel groen en rust te vinden, het is ook nog eens ontzettend dichtbij het bruisende gedeelte van de stad. Je hoeft niet ver buiten de deur te gaan om een keur aan geweldige kroegjes, winkels en restaurants te vinden. 

Speciale aanbieding tijdens Modefabriek
Bij Hotel V Fizeaustraat krijgt u 10% korting op de online tarieven. Vermeld bij uw reservering ‘Modefabriek’ om gebruik te maken van de 10% korting of stuur direct een mail naar stay@hotelv.nl

Check: www.hotelvfizeaustraat.nl