Nieuws

Meet Sureyya from Bestseller

Twee dagen barstensvol inspiratie, ontdekkingen en mode. Op de Modefabriek wordt niet alleen hip gespuis gespot, maar staan de spotlights op de merken, hun verhaal en de mensen erachter. Modefabriek duikelde enkele standhouders op voor een modisch onderonsje.

Sureyya Ozkan, Bestseller
Sales manager
STAND 268/ DISTRICT A

Hoe zou je Bestseller in vijf woorden omschrijven?
Prijs, product, trend driven, business driven, concept.

Waar komt jouw voorliefde voor mode maken vandaan?
Ik heb van oorsprong een economische achtergrond (HEAO). En inmiddels werk ik negen jaar bij Bestseller. Dat is zo fijn aan dit bedrijf, je kan bijna eindeloos doorgroeien en er liggen veel mogelijkheden.

lees meer

VIEWS

Sales manager wanted

Modefabriek bv organiseert (mode)evenementen in Amsterdam waaronder Modefabriek, MARKET by kleine fabriek en Amsterdam Denim Days. Tevens zijn wij creatief betrokken bij vele andere projecten waaronder LINDA. Festival. Onze hoogwaardige evenementen staan bekend om hun unieke uitstraling, waarbij het zakelijke aspect hand in hand gaat met een inspirerende beleving en vormgeving.

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren:
SALES MANAGER (M/V)
Jeanslabels en jeansgerelateerde merken
3 à 4 dagen per week

lees meer

VIEWS

FOTO OVERZICHT #43

Ben jij gespot door onze fotograaf Reinier van der Aart? Onze foto galerij van afgelopen zomer editie staat nu online!

Right this way!

VIEWS

Operations stagiair gezocht

Innovatief, inspirerend en creatief: Modefabriek bv organiseert toonaangevende (mode)evenementen zoals Modefabriek, MARKET by kleine fabriek en Amsterdam Denim Days, en is creatief betrokken bij andere projecten, waaronder LINDA Festival. Modefabriek bv combineert zakendoen met mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek.

Vanwege uitbreiding in evenementen en samenwerkingen zijn wij op zoek naar een:

STAGIAIRE OPERATIONS (EVENTS)

lees meer

VIEWS

Communicatie Stagiair GEZOCHT

Modefabriek BV organiseert diverse (mode)evenementen, waaronder Modefabriek, MARKET, Amsterdam Denim Days en New York Denim Days. Deze events staan bekend om hun unieke uitstraling waarbij het zakelijke aspect hand in hand gaat met een inspirerende beleving. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 professionals deze evenementen. Voor het communicatie en PR team zijn wij op zoek naar een gedreven stagiaire.

STAGIAIRE COMMUNICATIE / PR

lees meer

VIEWS

MF TALKS // DISTRICT D // MORE TO #LEARN

Modefabriek biedt een steeds ambitieuzer #LEARN-programma met essentiële tips, tools en inspiratie voor professionals, om van je grote passie een nog groter succes te kunnen maken. Op beide dagen biedt het MF TALKS programma inspirerende trendlezingen, social media workshops, case studies van succesvolle innovators en panels met pioniers in retail. Deze Talks staan op het programma voor aankomende editie:

Let op bijna alle Talks zijn Engels gesproken en gratis te bezoeken voor alle Modefabriek bezoekers! lees meer

VIEWS

Meet Julia van Another-Label

Julia Kuijs, Another-Label
Product development en sales
STAND: 210/ DISTRICT B

Wat is Another-Label?
De eigenaren van We Are Labels hebben de handen ineen geslagen met de eigenaar van hun productiebedrijf. We Are Labels merkte dat het als een trein ging en besloten een nieuw merk uit de grond te trekken: Another-Label. Het mooie is dat mensen bij Another-Label het item zien, enthousiast worden en na het zien van het prijskaartje het item nog steeds willen meenemen. Dat is de visie van Another-Label. Bovendien is het voordeel van een eigen merk dat we de mogelijkheid hebben om alles te analyseren: wat loopt er goed, wat pakken mensen op en wat niet. Daar kunnen we met volgende collecties dan weer op inspelen. Inmiddels liggen we al in acht landen.

lees meer

VIEWS

MEET THE EXPERTS

Modefabriek is veel meer dan twee dagen collecties kijken, nieuwe merken ontdekken en mensen ontmoeten. Modefabriek is More Than Mode, dus ook: je laten inspireren door bijzondere mensen in het vak en essentiële kennis opdoen om het beste uit je onderneming te halen. For all those (young and) eager professionals: in District D tref je alle #LEARN-activiteiten, zoals Expert.

lees meer

VIEWS