Programma

LEARN

Modefabriek is veel meer dan twee dagen collecties kijken, nieuwe merken ontdekken en mensen ontmoeten. Modefabriek is ‘More Than Mode’, dus ook: oog krijgen voor belangrijke trends en tendensen, je laten inspireren door bijzondere mensen in het vak en essentiële kennis opdoen om het beste uit je onderneming te halen. 


MF TALKS

Het lezingenprogramma van Modefabriek is de afgelopen jaren flink uitgebreid tot een compleet #LEARN-programma. Structurele veranderingen – denk aan digitalisering, internet en de post-crisis retail realiteit – hebben een ambitieuze dynamiek ontketend binnen ons grenzeloos creatieve vakgebied.

MF Talks zijn de vertrouwde en gratis toegankelijke trendlezingen, workshops en inspirerende case studies met mensen en merken direct van de Modefabriek vloer.

‘Maar’ twee dagen Modefabriek, en zoveel om wijzer van te worden.

MEET THE GUEST SPEKERS


SUMMER SCHOOL

Knowledge is the new black in onze competitieve arena, en wetenschappers zijn het erover eens: er is geen betere manier om je licht op te doen dan aan den lijve, in real time en face to face.

Dus sign up voor Summer School; een serie van diverse Master Classes van fashion experts tot rule breakers, samengesteld door Modefabriek in samenwerking met Fashion Council NL. Van fashion pro tot ambitieus jong talent, iedereen kan zijn know-how een boost geven door een master class te volgen bij de Summer School van Modefabriek.

MEET THE MASTERS OF THE SUMMER SCHOOLS


EXPERT

Meerdere EXPERT desks waar je 1-op-1 advies krijgt van de beste online marketing en social media experts. Kom gewoon langs met je vragen op het moment dat het beste uitkomt voor jou!

MEET THE EXPERTS


THE FUTURE OF JOBS, JOBS OF THE FUTURE – HTNK

HTNK host een 2-daags platform voor the jobs of today & tomorrow. Wil je je sneller ontwikkelen op professioneel vlak? Tune in & don’t drop out!

HTNK: Believing in growth. Believing in sharing
At HTNK we believe that growing can only be achieved by sharing. At our Modefabriek platform we share some of the best professionals with you.

SHOP

Met de ‘More than Mode’ campagne is Modefabriek in veel opzichten ‘next level’ gegaan. Dat geldt ook voor de shopping opties deze zomereditie. Want, is de leukste manier om nieuwe ontwerpers en start-up labels te ontdekken? Precies: daar shoppen!

De old favorites en de nieuwe pop-up stores op Modefabriek zijn groter en beter dan ooit. Op verschillende locaties vind je de trendiest brands van next generation stars, maar ook gevestigde brands, speciaal geselecteerd voor jou door ons professionele team. Op onze shop afdeling komen verschillende disciplines samen, waaronder live muziek, entertainment en customization. 

VIEWS

EXPO

Elke editie creëert Modefabriek weer meerdere inspirerende ruimtes met hun eigen signatuur. Bezoek onze trend installatie, ‘not only an expo, not only a store’. Deze trend installatie is een omgeving met een brede diversiteit aan production -een combinatie van mode en accessoires, design en interieur- die inmiddelijk te koop zijn online. Enjoy onze Expo, die een tribuut vormt aan een van onze inspiratiebronnen. Of, neem een kijkje naar Carlo Wijnand’s Window Inspiration. Last, but not least, biedt het expo platform ruimte aan recent afgestudeerde designers. 

VIEWS

Fashion show

Modefabriek presenteert de  Fashion Show in de ‘Connecting hall’. Deze Trend Forecasting Fashion Show highlight ieder jaar een aantal thema’s. Jonge designers krijgen de kans om hun nieuwste collecties te presenteren. Take a break en laat je inspireren! 

VIEWS