Shoppable Expo

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on TumblrPin on PinterestEmail this to someone

Ook afgelopen winter editie van Modefabriek, nodigden we Floor Knaapen en Grietje Schepers uit om een nieuwe Current Mood Store te creëren. Deze shoppable expo bestaat uit een installatie met een grote diversiteit aan producten – een combinatie van mode en accessoires, design en interieur – die onmiddellijk online te koop zijn via www.currentmood.store . See now, buy now!

Blurred Lines
Het thema van de afgelopen shoppable expo was Blurred Lines. Volgens astrologen bevinden wij ons in het midden van een transitie naar de ‘Age of Aquarius’. De waarheid is niet langer zwart-wit, tegengestelden lossen op – tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid – alles wordt vloeibaar. Dit resulteert in een sfeer die transparant en dynamisch is, stromend en vloeiend, blurred en duidelijk op hetzelfde moment. Zoals water.

Current Mood Store
Online is de Current Mood Store een inspirerende omgeving gedurende het hele jaar. Deze store draait volledig om het tonen van mode, design en kunstwerken van jonge talenten evenals bekende namen. Twee keer per jaar veranderd de online store in een fysieke expo op Modefabriek. Wij kijken met veel plezier uit naar de volgende Current Mood Store tijdens de Modefabriek zomer editie!

www.currentmood.store

VIEWS