Bezoekers

Registratie & Tickets

De ticket registratie opent ongeveer 6 weken voor het event. Vanaf dat moment kunt u hier uw ticketbewijs bestellen. 

Openingstijden:
Zondag 21 januari 2018 10.00 – 18.00
Maandag 22 januari 2018 10.00 – 18.00

Toegangsbewijzen kunnen niet worden geretourneerd en zijn geldig voor twee dagen.

Evenementlocatie

Modefabriek

Amsterdam RAI
Europaplein 8
1078 GZ Amsterdam

Bezoekers voor District A // Ingang bij hal 7
Wielingenstraat
Amsterdam

ROUTE

PARKEREN

Let op! Er zijn tijdens Modefabriek ook andere events in de RAI Amsterdam, dus zorg dat u op tijd bent als u van plan bent met de auto te komen.

Het makkelijkste is om te parkeren bij de Amsterdam RAI voor €18 per dag. Reserveer en betaal nu alvast uw parkeerplek. U bent op deze manier verzekerd van een plek en doordat u al heeft betaald, kunt u makkelijk in- en uitrijden. De parkeerkaart is na inrijden 24 uur geldig. U kunt één keer in- en één keer uitrijden.

U kunt er ook voor kiezen op straat te parkeren. Dit is gratis op zondag, op maandag variërend van €2,40 tot € 3,- per uur afhankelijk van zone. Of op een P+R plek aan de rand van de stad voor €8,- per 24 uur met gratis OV naar RAI.

Bezoekers

Modefabriek is een halfjaarlijks professioneel platform waar honderden merken en labels hun nieuwste collecties presenteren aan de retailsector, de pers, stylisten en andere modeprofessionals.

Modefabriek is alleen toegankelijk voor geregistreerde beursbezoekers met een KvK-nummer en voor geaccrediteerde pers. Beursbezoekers zijn onder andere retailers, groothandelaren, leveranciers, merken, labels en agenturen.

Modefabriek is niet toegankelijk voor studenten of ondernemingen die geen relatie hebben met de mode-industrie.

Amsterdam Hotels

Als u in Amsterdam wilt overnachten tijdens Modefabriek, kijk dan naar hotel deals van geselecteerde hotels hieronder. Deze speciale prijzen gelden alleen voor deelnemers en bezoekers van Modefabriek tijdens de eventdagen. Boek uw reservering onder vermelding van ‘Modefabriek’.

BEKIJK HOTELS