Event - 4: Sustainable Stop

EU FASHIONMATCH 12.0 @MODEFABRIEK


ONTMOET POTENTIELE ZAKENPARTNERS IN DE INTERNATIONALE FASHION BUSINESS

 

Wil jij je internationale modenetwerk uitbreiden of potentiële business partners ontmoeten? Met het gratis EU FashionMatch programma op Modefabriek kun je zakelijk speed-daten met kopers, agenten, merken/ontwerpers, leveranciers, fabrikanten, experts, investeerders en (recycling &sortering) dienstverleners uit landen van over de hele wereld.


EU FashionMatch is een internationaal business matchmaking initiatief van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) als lid van Enterprise Europe Network (EEN) en lid van de Sector Group Textile, en Modefabriek. EU FashionMatch brengt Europese mode- en textielproducenten samen met andere fahsion professionals. Het doel is partners te vinden voor gezamenlijke projecten, nieuwe markten te verkennen en kennis, ideeën, innovatie en inspiratie te delen.

 

IT'S NOT WHAT YOU KNOW BUT WHO YOU KNOW

Modefabriek is the place to be voor de mode-industrie als het gaat om het ontmoeten van andere fashion professionals. In de drukte van de vele nationale en internationale bezoekers en exposanten, bieden de EU FashionMatch-sessies je de kans om toekomstige zakenpartners te ontmoeten.

Een FashionMatch speed-date duurt ongeveer 30 minuten in de EU FashionMatch lounge op Modefabriek. De vooraf afgesproken ontmoetingen zijn een makkelijke manier om potentiaal samenwerkingspartners te ontmoeten: ze zijn kort, gratis en vrijblijvend. Wanneer de tijd om is, ga je door naar je volgende sessie. Let the matching begin!

 

Geïnteresseerd? Maak nu je profiel aan en start met het 'daten' van andere modeprofessionals tijdens Modefabriek.