Event - 4: Covid info

TRENDS OP MODEFABRIEK


Nieuwe trends zijn ieder seizoen duidelijk zichtbaar en merkbaar op Modefabriek. In de nieuwe collecties en sferen, en in de gesprekken die rondzoemen. Tijdens Modefabriek 22 & 23 januari 2023 vind je alles over dé nieuwste trends uit de fashion industry tijdens de Trend Talks & Workshops en op het nieuwe Trendforum. 

 

TRENDFORUM 

In januari introduceren we het trendforum, waar de Modefabriek bezoeker zich helemaal kan onderdompelen in trends: hier zie je alle kleuren, silhouetten, materialen, prints, vormen en must haves voor het komende seizoen. De trends zijn samengesteld door Modefabriek in samenwerking met Trendforecaster David Shah, uitgever van Textile View Magazine, View2, Viewpoint en View Colour Planner, waarin modetrends, materialen, kleuren, styling, prints, designs en lifestyle worden uitgelicht. 

 

TREND TALKS 

Welke megatrends en nieuwe tools komen eraan? Wat kunnen we leren van het succes van anderen? En wat zeggen de pioniers? Tijdens de Talks en Workshops op Modefabriek hoor je het o.a. van trend forecaster Jan Agelink van Buro Jan Trendman, Trend-duizendpoot David Shah en menswear editor en forecaster voor Textilia en FD Persoonlijk Mehtap Güngörmez.