Modefabriek Must Do: Trend webinar Jan Agelink

20 mei 2021
Door Modefabriek

Met de Musts van Modefabriek houden wij je graag op de hoogte van alle inspirerende ontwikkelingen binnen de fashion community. Deze week is de Modefabriek Must de Lifestyle & Fashion Trendpresentatie THE METAVERSE. Deze webinar van Jan Agelink vindt plaats op vrijdag 28 mei om 10 uur, of kan bekeken worden met een replay link. Hierna ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste invloeden voor de komende seizoenen.  


4c34a51c-9b53-4f1c-86c7-35e629873b7d.png?uuid=ab2a00d0-62d2-4a43-beee-a1fc0b614ff5


In je werk is het belangrijk om geïnformeerd te blijven over de trends die ertoe doen. De trendpresentaties van buro jantrendman geven je hierbij niet alleen de inzichten die je nodig hebt, maar zijn een constante bron van inspiratie om kansen voor je bedrijf te zien in dit bijzondere en doorslaggevende decennium.  

 

Of je nu je bedrijf wilt plaatsen in de huidige context van de pandemie en de transformele periode waar we doorheen gaan, of op zoek bent naar inspiratie voor de kleuren en materialen voor komend seizoen: wij vinden deze webinar van Jan Agelink een Must! De presentatie is een visueel beeldverhaal waarin de laatste consumer trends helder in beeld worden gebracht en vertaald naar de markt en naar concrete product trends. 

 

Webinar THE METAVERSE | AW 2022|2023 

We kijken verder dan ons fysieke universum. Ons digitale leven en de dagelijkse realiteit smelten steeds sneller samen. De mogelijkheden om ons hier uit te drukken in design, mode & architectuur zijn eindeloos. De metaverse is dé nieuwe plek om je als merk te laten zien én te communiceren met je klanten, om te winkelen, spelen & ontmoeten. 


"With physical and digital worlds becoming more interwoven, consumers will continue to place more value on digital products and assets as an expression of their lifestyle, their values and their status". - www.superoffice.com


d76b1aa8-4d1b-4e0e-85f9-5f87baac38fd.png?uuid=06439d2e-70f0-4f31-91c4-72a6479bc93b


De metaverse is het universum van de toekomst met de mogelijkheid om meer digitaal te consumeren en dus minder grondstoffen te gebruiken, producten individueler te maken én iedereen gelijkwaardig te behandelen. 

 

Naast dit trendverhaal op maatschappelijk niveau laat Jan de invloed zien van de metaverse op het gebied van; 

  • modecultuur & design  
  • mode, design en interieur concepten 
  • materiaal & kleur inspiratie 
  • retail & marketing innovatie 


Praktische info 

De online webinar kan live worden bijgewoond op vrijdag 28 mei. Hij begint om 10 uur en duurt ongeveer een uur, daarna is er ruimte voor vragen via de chat. Je kan de webinar tot 7 dagen na de live presentatie terugzien. Een ticket kost 79 euro, inclusief een digitale kleurkaart (PDF) met inspiratiebeeld en Pantone TCX nummers.  

 

Modefabriek mag een unieke kortingscode aanbieden, die geeft recht op 10% korting! 

Reserveer hier je plek voor de trendpresentatie. Gebruik de unieke Modefabriek kortingscode MF2223BJT, deze geeft recht op 10% korting en is onbeperkt geldig.  

 

Heb je geen tijd om deze webinar te kijken? Dan kun je altijd nog een Talk van buro jantrendman bijwonen, live op Modefabriek, 11 en 12 juli 2021 in RAI Amsterdam!  


Geschreven door Modefabriek.

Categorie Trends Partners
Tags Fashion

Deel artikel