Modefabriek naar nieuwe locatie voor de wintereditie

12 nov 2020
Door Modefabriek

Modefabriek heeft voor The Naked Edition op 24 en 25 januari 2021 een nieuwe locatie gekozen: Expo Haarlemmermeer. 


Expo Haarlemmermeer, onder de rook van Amsterdam in Vijfhuizen, biedt Modefabriek de gelegenheid om aankomende editie écht een nieuw gevoel te geven en coronaproof plaats te laten vinden. 


Caroline Krouwels, directeur Modefabriek: “Daar hebben we behoefte aan. Niet alleen wij, maar ook de merken en retailers zoeken naar een passend antwoord in deze wonderlijke tijden. Creativiteit, innovatie en verandering zijn belangrijke pijlers en leidend in onze toekomstvisie. 


De open glazen ruimte van de Expo zorgt voor veel lichtinval en biedt een bijzondere connectie met de groene omgeving. Deze nieuwe en andere uitstraling sluit mooi aan bij het vernieuwde format van aankomende editie: The Naked Edition. Daarnaast zijn de goede bereikbaarheid en talloze betaalbare parkeerplaatsen een mooie bijkomstigheid voor zowel exposant als bezoeker. 


Wij verheugen ons erop iedereen daar te ontmoeten om elkaar weer te spreken, kennis te delen, elkaar te inspireren en collecties te tonen.” 


ae60b16d-2e42-4e37-a84b-ebd7f1800585.png?uuid=011572be-7064-4bb9-80e7-a4afaa92a645


Coronaproof 

Uiteraard zullen wij aankomende editie met grote zorgvuldigheid organiseren en waarborgen we een coronaproof event op 24 en 25 januari 2021 in Expo Haarlemmermeer. Hoe we dat aanpakken delen we de komende tijd op onze kanalen. Houd daarom vooral onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten!

Categorie #MF Events
Tags Events

Deel artikel