Modefabriek neemt lastig besluit januari editie niet door te laten gaan

10 dec 2020
Door Modefabriek

Beste exposanten, bezoekers en vrienden van Modefabriek, 

 

Door de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en de aanhoudende beperkingen die dinsdagavond door Premier Rutte werden toegelicht, heeft Modefabriek het moeilijke besluit genomen om de aankomende januari editie niet door te laten gaan. Modefabriek zal in de zomer, op 11 en 12 juli 2021, sterker terugkomen. We vertrouwen erop dat dit uitstel meer zekerheid biedt voor een veilig evenement en hopen jullie dan allemaal weer te zien!


a9fd988b-055a-4a32-9c35-89b09ca80e14.jpg?uuid=29c48589-2fd5-492d-924d-b704087ca616


Caroline Krouwels: “Het was geen makkelijke beslissing om te nemen. Van zowel exposanten als bezoekers kregen we berichten over hoezeer ze weer uitkeken naar de fysieke ontmoeting in januari. Toen we de data voor The Naked Edition vastlegden, zagen de ontwikkelingen rond het coronavirus er gunstig uit. Maar met de nog altijd stijgende besmettingscijfers en de dringende adviezen van de overheid moeten we onze verantwoordelijkheid nemen.”

 

Het digitale platform Modefabriek.nl met B2B Marketplace, dat wij in augustus lanceerden, biedt labels de mogelijkheid hun zichtbaarheid te boosten en alsnog de nieuwste collecties te presenteren in de online showrooms. Het platform breidt de komende tijd uit met podcasts en online lezingen, en met extra mogelijkheden voor video content en collectiepresentaties. Zo blijven we het online zakendoen en het verbinden van de industrie in de piek van het inkoopseizoen extra ondersteunen. 


We kijken met een positieve blik naar de toekomst en we zien uit naar de samenwerking met jullie allen! Nu eerst vooral op het platform en daarna in de zomer ook weer op locatie!

 

Connect & join us!

Deel artikel