Modefabriek niet live!

31 mei 2021
Door Modefabriek

Lieve vrienden van Modefabriek,  

  

Modefabriek heeft helaas moeten beslissen het live trade event, dat op 11 & 12 juli aanstaande zou plaatsvinden, niet door te laten gaan. Door de steeds veranderende maatregelen was het lang niet duidelijk hoe we de uitvoering van het toegangsbeleid moesten organiseren. Deze langdurige onzekerheid heeft veroorzaakt dat wij onze standhouders en bezoekers niet de garantie kunnen bieden van een kwalitatief en kwantitatief waardig evenement, zoals jullie van Modefabriek gewend zijn. 

 

Caroline Krouwels, directeur Modefabriek: “Het doet ons heel erg goed dat er zoveel merken hebben toegezegd om mee te doen aan Modefabriek, dat geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Door de talloze gespreken die we met de markt voeren, weten we dat de merken en buyers elkaar dolgraag weer willen zien. Wij vinden het daarom verschrikkelijk dat het nu niet kan, want wij waren helemaal klaar voor de fysieke ontmoeting.”  

  

De kick-off van het seizoen, die normaal live op Modefabriek plaatsvindt, is voor nu nog een keer online. Wij nodigen merken en retailers graag uit om deel te nemen aan de Digital Fashion Week Europe, die Modefabriek in samenwerking met CIFF en Fashion Cloud van 6-8 juli organiseert. Nederlandse merken zoals Summum, Ichi, Goosecraft, Scotch & Soda, Juffrouw Jansen en Petrol Industries zullen hun collecties hier digitaal presenteren.   

  5afb062e-8c8c-4276-9053-44678646b01c.png?uuid=c2135719-b1c6-4d51-af27-8b21e7782f94


Modefabriek blijft met een positieve blik naar de toekomst kijken, we zien het als onze absolute verantwoordelijkheid de modebranche weer live samen te brengen in januari 2022. Om niet zo lang te hoeven wachten op deze volgende ontmoeting, organiseren we naast de Digital Fashion Week Europe in juli ook nog een creatief, inspirerend en live event in het najaar 2021. We informeren jullie op korte termijn hierover. Zo blijven we het zakendoen en het verbinden van de industrie ondersteunen.   

  

Wij hopen jullie op al onze events, online en live, weer te zien!  

  

Team Modefabriek 

Deel artikel