RAI Amsterdam blijft veilig en verantwoord open voor evenementen  

15 nov 2021
Door Modefabriek

Nationale en internationale beurzen - doorstroomevenementen - vinden de komende drie weken gewoon plaats in de RAI, wél met aangepaste openingstijden: dagelijks van 6.00-18.00 uur. 


Modefabriek opent over tweeënhalve maand haar deuren, maar zou met deze geldende regels onveranderd en zonder enige aanpassingen door kunnen gaan. Zakendoen en elkaar ontmoeten in een veilige omgeving is voor Modefabriek van het grootste belang. De RAI heeft laten zien dat zij in staat zijn tal van grote zakelijke evenementen veilig en verantwoord te organiseren. 

 

“Veiligheid staat voor ons voorop”, zegt Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Wij nemen alle nodige maatregelen om een veilig en verantwoord evenement te borgen voor alle aanwezigen. Alles in overeenstemming met organisatoren. We doen er alles aan om de hoge veiligheidsstandaard tijdens onze evenementen te handhaven”. Op de beursvloer wordt gezorgd voor extra brede gangpaden en de hallen worden zeer goed geventileerd. Toegang vindt plaats volgens de laatste richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent op dit moment dat alle bezoekers en exposanten van Modefabriek bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs dienen te tonen waaruit vaccinatie, herstel of een negatieve testuitslag – niet ouder dan 24 uur – blijkt. 

 

Wij kijken enorm uit naar Modefabriek op 23 & 24 januari 2022, waar iedereen uit de fashion industry elkaar weer live gaat ontmoeten en zakendoen. Alle merken onder één dak, eindelijk weer! 


Houd de eventpagina in de gaten voor meer informatie en updates.

  

Categorie Business #MF Events
Tags Events

Deel artikel