Als je tickets voor het event Modefabriek wilt bestellen, ga naar de TICKETS button in het menu!


(Als je ook een account wilt aanmaken voor het online platform Modefabriek, dan kan dat op deze pagina)


Creëer je account voor het online platform


Maak nu je account aan op Modefabriek.nl, het brand new online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever! Modefabriek.nl = business opportunities, nieuws, vacatures, workshops, educatie, trends van het laatste uur, en alles over het online en offline Modefabriek-event. Van en voor de gehele mode-industrie.

Kies account type

RETAILER

Heb je een winkel of ben je inkoper? Maak een account aan en krijg 24/7 toegang tot het digitale platform én de showrooms. Hier vind je de laatste collecties van honderden merken en kun je ook informatie delen over jouw winkel. Als je de beurs wilt bezoeken in RAI Amsterdam, dan kun je tickets kopen via de TICKETS button in het menu.

Meer info
MERK OF FASHION SOLUTION

Heb je een fashion label óf oplossing voor fashion professionals (product of dienst)? Maak dan een profielpagina aan voor in onze showrooms. Boost je zichtbaarheid, vergroot je netwerk, stay connected met je doelgroep en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws. 

Meer info
AGENT

Ben je agent? Presenteer je showroom en alle merken die je vertegenwoordigt op je profielpagina. Boost jouw zichtbaarheid, deel jouw laatste nieuws, leg contact met merken en inkopers en breid je portfolio uit.

Meer info