Over ons

OVER ONS


Modefabriek.nl is het online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever!


Dit B2B platform is de nieuwste uitbreiding in het portfolio van Modefabriek BV, gevestigd in Amsterdam. Je vindt er brede, relevante content: fashion nieuws, merk-info, jobs en al het andere dat ons beweegt. Met talloze content- en community-mogelijkheden een waardevolle plek voor ons allemaal.


Vraag en aanbod vinden hun match in het gedeelte van de B2B marketplace. Binnen ons eigen social network, waar fashion professionals samenkomen en elkaar vinden. Voortaan sta je het hele jaar door in contact met jouw community. Push je zichtbaarheid, vergroot je netwerk en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws.


Het online platform is een aanvulling op ons fysieke evenement, dat Modefabriek twee keer per jaar organiseert. Door het offline event te verbinden met het online platform wordt de community en het bereik groter en sterker.


Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot veel meer: Modefabriek is een mix van stands met collecties, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek – en meer.


Modefabriek is More than Mode.


Evenement locatie Modefabriek:

EXPO Greater Amsterdam

Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen