2021: the re-launch of Mexx

08 jan 2021
Door Modefabriek

ADVERTORIAL


It all started with a kiss. In 1986 voegde Rattan Chadha zijn mannenmerk Moustache en vrouwenmerk Emanuelle samen tot één merk. Hij nam de eerste letters van beide merknamen en voegde hier twee kusjes aan toe en Mexx was geboren. 


Bijna 35 jaar later, in 2021, komt het merk sterker dan ooit terug op de markt als totaal lifestyle brand; shoes, fashion, accessoires, loungewear, sports, parfum, eyewear & home. Mexx biedt alledaagse mode, items die eenvoudig hun weg vinden naar ieders garderobe en die makkelijk te combineren zijn. Voor mensen die alles uit het leven willen halen in plaats van het perfecte plaatje na te streven. Een toegankelijke collectie voor de gehele familie. 


Back to our roots

In 2021 focust Mexx zich op het vieren van de liefde. De visie van Mexx, waarbij de som groter is dan de delen en het daarbij behorende liefdesverhaal, wil het merk graag overbrengen met de nieuw Autumn Winter 2021 collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de stad waar het verhaal van Mexx ooit begon in 1986. De stad waar oprichter Rattan Chadha verliefd op werd; Amsterdam. In de nieuwe collectie vind je vier thema's die allemaal naar deze stad verwijzen: "Stadspark Vondelpark", "De Hoxton", "De Straten van Amsterdam" en "Het Rijksmuseum". Vier typisch Amsterdamse locaties die de inspiratie vormden voor de nieuwe collectie en er als een rode draad doorheen lopen.


c26ff17b-9c18-4fb6-b139-93f971ddc2e3.jpg?uuid=669c781b-ed54-40a6-8248-b3240652cefe


Everything should be XX

De wereld verandert elke dag en de toekomst kan niet worden voorspeld. In jezelf geloven en trots zijn op wie je bent, is misschien wel de grootste kracht van allemaal. Krachtig zijn betekent dat je zowel comfortabel als sexy kunt zijn. Dit nieuwe "sexy-comfort" is een grote trend in de AW21 collectie van Mexx. 


Wij nodigen je met veel trots uit om onze Autumn Winter 2021 collectie te komen bewonderen in een van onze showrooms. Neem hiervoor contact op met reception@mexx.com.

 

XX Mexx

Categorie Partners Merken

Deel artikel