#FollowteamMF

09 sep 2021
Door Modefabriek

Al 26 jaar lang organiseert Modefabriek haar inspirerende fashion trade events. Maar wat gaat hier eigenlijk allemaal aan vooraf? Een vraag die team Modefabriek meerdere malen kreeg en met #followteamMF zal beantwoorden!  


Het moment dat de stands gevuld zijn met collecties en de eerste bezoekers de looppaden langzaam vullen is een euforisch moment voor Team Modefabriek. Daaraan vooraf ging namelijk een half jaar hard werken als één team met de nodige bloed, zweet en tranen. Maar vooral veel plezier! Met #followteamMF nemen we jullie mee in de aanloop naar de Modefabriek editie op 23 en 24 januari 2022 en laten we verschillende werkprocessen zien.


Zo neemt het sales team je mee op pad bij hun bezoeken aan labels, agenten en winkels, zie je het productieteam dat nu al bezig is met de praktische voorbereidingen zoals locatie, standbouw, techniek en leveranciers, volg je Team Creatie tijdens inspirerende trips naar andere events en in overleg met de designers die de lege Rai transformeren tot een spectaculaire Modefabriek en voorziet Team Communicatie je van alle updates rondom het event en relevant business nieuws.   


Gezellig meekijken? Volg ons dan op Instagram: @Modefabriek en stuur ons vooral een privéberichtje voor opmerkingen of specifieke vragen.  


Team Modefabriek.  

Categorie Fashion
Tags Trade event, Events

Deel artikel