Meet Jarwo Gibson, founder of ABCNDstore

07 jun 2022
Door Modefabriek

Deze editie lanceert Modefabriek op het buitenterrein het Young Entrepreneurs Platform (YEP). Voordat je Modefabriek binnengaat loop je door dit inspirerende platform waar ruim 18 jonge, innovatieve en aanstormende ondernemers hun collectie presenteren. Modefabriek doet dit in samenwerking met Jarwo Gibson, founder van ABCNDstore. 

 

ABCNDstore  

ABCNDstore is een hybride winkel die de wereld van kunst, mode en design samenbrengt. ABCND staat voor Art Beauty Clothes Nature Design. De concept store heeft naast zorgvuldig geselecteerde kleding van zowel Nederlandse als internationale ontwerpers ook een assortiment van design, beauty producten en kunst. Ook legt ABCND de focus op duurzaamheid, zo werken de labels op made to order met kleinschalige producties, seizoenloze collecties, genderloze collecties en huist de winkel een variatie van handgemaakte items bestaande uit duurzame materialen, ge-upcycled en vintage. ABCNDstore founder Jarwo Gibson is afgestudeerd aan Artez in de richting modevormgeving en werkte o.a. voor VAN DRIMMELEN, Maarten Spruyt, SPRMRKT, Painted Series, Christian Wijnants en Ménage à Trois.


ab42698b-96d9-413f-83ab-ef8bc350a983.png?uuid=b1a87d58-15fd-4fa7-80e2-f8ba46224346 

ABCNDstore x Modefabriek  

ABCND fungeert naast een winkel ook als pr/ sales en consultancy agency voor brands en makers, als expositieruimte, event space en als multifunctionele hub voor zowel stylisten als curators, ontwerpers en kunstenaars. Zo creëert ABCND een community tussen publiek en de makers, online en offline. 

Modefabriek heeft altijd jonge ondernemers, brands en designers gesteund door ze een podium te bieden op het event. Door de verbindende functie, de focus op duurzaamheid en unieke labelselectie vond Modefabriek ABCNDstore een goeie match voor het Young Entrepreneurs Platform. Samen hebben wij een selectie gemaakt van brands die zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het YEP. 

 

Modefabriek juli 2022  

Het Young Entrepreneurs Platform is dit jaar het visitekaartje van Modefabriek: alle bezoekers komen hierlangs als ze bij Modefabriek naar binnen gaan. Hier vind je naast kleding ook beauty, tassen, schoenen en lifestyle collecties. Hou ons nieuws goed in de gaten voor de brandlist!  

Deel artikel