Meet The Buyers at Modefabriek: Tally-Ho

12 okt 2021
Door Modefabriek

In Meet the Buyers at Modefabriek stellen wij jou wekelijks voor aan inkopers van verschillende multibrand stores, duurzame winkels en geweldige boetieks. Deze week Barbara van Leyen van Tally-Ho.


Tally-Ho is een keten damesmodewinkels in Noord-Holland. Het is een familiebedrijf en bestaat sinds 1966. De focus is mode, creativiteit en duurzaamheid. Zij verkopen het liefst kleine, net opgestarte merken en duurzame merken. De oudste winkel ligt in Bergen, de winkel is 400 m2 en is nog gedeeltelijk authentiek ingericht. De andere winkels liggen in Alkmaar, Amsterdam, Egmond aan zee, Heiloo en Hoorn, én er is ook een webshop. Tally-Ho's belangrijkste merken zijn Another Label, Armed Angels, Bellerose, By-bar, Fabienne Chapot, Kuyichi, Levi's, Minimum, Numph, Pom Amsterdam, Selected Femme, Scotch & Soda, en Veja.


93f1dba4-1237-45f2-b9b8-a9c586fe19a1.jpg?uuid=77e06157-b763-43e4-8c65-6a6e4a43bee0


Barbara is de eigenaar van Tally-Ho, en daarmee dus eindverantwoordelijke. Onder haar dagelijkse werk valt het motiveren en inspireren van het team, het inkopen en nabestellen, het waarborgen van de Tally-Ho uitstraling.

                                               

Waarom is het voor jou als buyer relevant om een vakbeurs als Modefabriek te bezoeken?

Het gaat mij echt om het netwerken, het ontmoeten van collega’s en vertegenwoordigers, en natuurlijk kijken naar de nieuwe collecties en uitstralingen van verschillende merken.

                                                           

Waar kijk je het komende inkoopseizoen het meest naar uit?    

Komend seizoen hoop ik dat we elkaar weer kunnen ontmoeten, dat heb ik erg gemist. Ik ga er vanuit dat komend seizoen veel vernieuwing en verandering laat zien. Vooral op het gebied van creativiteit en duurzaamheid.

Deel artikel