Meet The Buyers at Modefabriek: WanderWood

20 okt 2021
Door Modefabriek

In Meet the Buyers at Modefabriek stellen wij jou wekelijks voor aan inkopers van verschillende multibrand stores, duurzame winkels en geweldige boetieks. Deze week Bregje Geurtsen, eigenaar van WanderWood.


'NEVER STOP WANDERING'

Bij WanderWood selecteren ze slowfashion, woonartikelen en lifestyle gekozen met het hart en met liefde en respect voor mens, dier en milieu. De winkel is er voor bohemian wanderers die op zoek zijn naar unieke, duurzame en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Want WanderWood gelooft erin dat het beste van twee werelden gecombineerd kan worden op een manier die bij jou past. Samen maken Bregje en haar team de wereld nog beter én mooier.760bf25c-8f4d-4d71-a3db-b3d2704fd4d1.jpg?uuid=53efdd5b-e98c-491d-8565-2b4c411615ef


Wat mis je momenteel in jouw winkel?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe duurzame en unieke merken en producten. We missen op dit moment mooie duurzame riemen en basic underwear. 


Waarom is het voor jou als buyer relevant om een vakbeurs als Modefabriek te bezoeken?

Om nieuwe ontwikkelingen op gebied van trends en duurzaamheid te spotten. En we hopen altijd om een inspirerend merk te vinden dat we nog niet kenden.


Welke Modefabriek editie is je het meest bijgebleven?

Waar we een Talk hebben bijgewoond van Talita Kalloe van Soulstores over duurzaamheid en ondernemen met een purpose. Na deze lezing heb ik een Soul Scan gevolgd bij Talita.


Waarom kijk je uit naar de volgende editie en wat heb je gemist de keren dat Modefabriek er niet was? 

Sowieso kijken we er naar uit om weer naar een beurs te kunnen. Inspiratie opdoen en elkaar weer te ontmoeten. We hopen dat er (meer) aandacht aan duurzaamheid in de mode wordt gegeven op Modefabriek en dat we veel inspiratie mogen opdoen. 

Deel artikel