Modefabriek Meets...Mads Nørgaard - Copenhagen

21 mei 2021
Door Modefabriek

In de aanloop naar het live event Modefabriek op 11 en 12 juli 2021, gaat het Modefabriek Team op pad om merken die deze zomer op Modefabriek staan in de spotlights te zetten. Modefabriek Meets…Deze week gingen wij langs bij Mads Nørgaard - Copenhagen. 


Mads Nørgaard - Copenhagen 

Mads Nørgaard - Copenhagen is één van de bekendste merken in Scandinavie. “Het is geweldig hoe zij steeds nieuwe designs bedenken rondom hun kwalitatieve classics, met supergoede pasvorm en fijne stoffen.” zegt Jan Everard Wiggelinkhuizen van Wig Anthology, het Brand & PR Agency dat Mads Nørgaard - Copenhagen vertegenwoordigt in de Benelux. 


"What you wear should support you in your ways and beliefs."


Mads Nørgaard - Copenhagen staat voor kleding die je een vrij gevoel geeft, voor items die je persoonlijkheid benadrukken. Dit zie je terugkomen in de nieuwste collectie, die bestaat uit felle kleuren, jeans, opvallende prints maar in de altijd gemakkelijke en terugkomende pasvormen uit voorgaande collecties, iets waar het Deense merk bekend om is. 'Wij zijn helemaal verliefd op mode en op de continu veranderende wereld waar we in leven. Maar soms vinden we dat dingen iets te snel gaan in de modewereld. Daarom houden wij van fashion items die niet de hele tijd veranderen, maar die seizoen na seizoen relevant blijven, zegt designer Mads Nørgaard. 'Bij het ontwerpen zijn onze fashionable classics altijd het uitgangspunt, daar bouwen we al onze collecties omheen, zowel voor mannen, vrouwen als kinderen.' 


3e1965cf-973b-43cf-80de-a0b72ef3bd3f.jpg?uuid=32946135-b355-4a1a-b505-7a9e92c7f25f


In Nederland wordt Mads Nørgaard - Copenhagen o.a. verkocht bij Orangebag.nlCP113BloomJPHNumber NineMagda boutiqueWalther Apparel for MenJohan Hemricakpa.House of LenaKameleonMargreeth OlsthoornLouenStadspaviljoen Noord. En in Belgie o.a. bij Moose in the CityUMAPrincess BlueGarde-Robe Nationale en Ida.


Mads Nørgaard - Copenhagen en Modefabriek

Jan Everard Wiggelinkhuizen heeft goede herinneringen aan de early days, 'toen MODE nog happening was. De modeshows, stands, bloemen én de mensen waren exciting! De leukste editie was in een oude hangar waar het naar binnen regende en waar olie op de vloer lag. Met zeer uiteenlopende bezoekers uit andere delen van de wereld, inkopers uit IJsland, hele creatieve stands en niet alleen ingekochte promotie met VIP TV-mensen en influencers, maar mensen die fashion in hun bloed hebben....' 


25d4071e-b034-421f-98c4-2ff853628350.jpg?uuid=91ee93de-e395-458b-97eb-f9f3cf6e163c


Meet Mads Nørgaard - Copenhagen at Modefabriek, 11 & 12 juli 2021, voor nieuwe verfijnde en sustainable (85%) FASHION+; kleurrijk, punk, jeans, easy, Scandi..!


Check hier de video van ons bezoek aan Mads Nørgaard - Copenhagen

Categorie Fashion Retail
Tags Agenten

Deel artikel