RIPANI - Italiaanse tassen voor vrouwen met verfijnde stijl 


15 jan 2021
Door Modefabriek

ADVERTORIAL


Het bedrijf RIPANI werd in 1967 opgericht door Aldo Ripani, een échte ondernemer en stamvader van de familie. Sinds de jaren 90 wordt het bedrijf met dezelfde passie en toewijding geleid door de tweede generatie: Carla, Gabriella en Giorgio Ripani, die een nieuwe impuls hebben gegeven door het merk RIPANI wereldwijd bereik en bekendheid te geven. Door de constante groei treedt inmiddels de derde generatie enthousiast toe tot het familiebedrijf.


Een RIPANI-tas ontstaat uit de creativiteit en het stilistische onderzoek van onze ontwerpers en vindt zijn weg in de deskundige handen van onze medewerkers. Bij de productie van RIPANI wordt het traditionele ambacht gecombineerd met moderne technologie. 


De door RIPANI gebruikte leersoorten zijn allemaal in Italië geproduceerd en komen van gecertificeerde en gegarandeerde leveranciers, die het leer kleuren met niet-vervuilende en niet-schadelijke stoffen.


De vrouw die er trots voor kiest om een ​​RIPANI-tas te dragen, waardeert de verfijnde stijl, het moderne ontwerp en de geweldige functionaliteit, en ze herkent zichzelf in de RIPANI-waarden.


RIPANI-tassen zijn wereldwijd bekend: van Europa, Rusland en de Verenigde Staten, tot Japan en zelfs het Midden-Oosten, waar RIPANI een prestigieuze monobrandwinkel heeft in "The Dubai Mall".


Steeds meer klanten kiezen voor RIPANI. Niet alleen vanwege de unieke en verfijnde stijl, maar ook vanwege de perfecte prijs-kwaliteit verhouding, de statuur van het bedrijf, de professionaliteit van het personeel en de hoogwaardige service.


Lees meer over onze mooie nieuwe collectie op onze B2B-pagina of neem contact op met onze Nederlandse agent Tom Spoormakers (+31 6 51 39 61 51).

Categorie Partners Merken

Deel artikel