Creëer je account

Maak nu je account aan op Modefabriek.nl, het brand new online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever! Modefabriek.nl = business opportunities, nieuws, vacatures, workshops, educatie, trends van het laatste uur, en alles over het online en offline Modefabriek-event. Van en voor de gehele mode-industrie.

Kies account type

BEZOEKER

De ‘bezoeker’ status geeft je 24/7 toegang tot het digitale platform. Deze status is voor alle fashion professionals die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en de leukste jobs. NB: Met een bezoekersaccount heb je geen toegang tot de B2B marketplace en kan je geen merkinformatie inzien.

Meer info
RETAILER

Heb je een winkel of ben je een inkoper? Presenteer je winkel op je profielpagina en krijg 24/7 toegang tot het digitale platform én de B2B marketplace. Hier browse je alle merken en vind je de laatste collecties. 

Meer info
MERK OF FASHION SOLUTION

Heb je een fashion label óf oplossing voor fashion professionals (product of dienst)? Maak dan een profielpagina aan binnen onze B2B marketplace. Boost je zichtbaarheid, vergroot je netwerk, stay connected met je doelgroep en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws. 

Meer info
AGENT

Ben je agent? Presenteer je showroom en alle merken die je vertegenwoordigt op je profielpagina. Boost jouw zichtbaarheid, deel jouw laatste nieuws, leg contact met merken en inkopers en breid je portfolio uit.

Meer info