Als je tickets voor het event Modefabriek wilt bestellen, ga naar de TICKETS button in het menu!


(Als je ook een account wilt aanmaken voor het online platform Modefabriek, dan kan dat op deze pagina)


Creëer je account voor het online platform


Maak nu je account aan op Modefabriek.nl, het brand new online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever! Modefabriek.nl = business opportunities, nieuws, vacatures, workshops, educatie, trends van het laatste uur, en alles over het online en offline Modefabriek-event. Van en voor de gehele mode-industrie.

Kies account type

BEZOEKER

De ‘bezoeker’ status geeft je 24/7 toegang tot het digitale platform. Deze status is voor alle fashion professionals die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en de leukste jobs. NB: Met een bezoekersaccount heb je geen toegang tot de showrooms en kan je geen merkinformatie inzien.

Meer info
RETAILER

Heb je een winkel of ben je inkoper? Maak een account aan en krijg 24/7 toegang tot het digitale platform én de showrooms. Hier vind je de laatste collecties van honderden merken en kun je ook informatie delen over jouw winkel.  

Meer info
MERK OF FASHION SOLUTION

Heb je een fashion label óf oplossing voor fashion professionals (product of dienst)? Maak dan een profielpagina aan voor in onze showrooms. Boost je zichtbaarheid, vergroot je netwerk, stay connected met je doelgroep en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws. 

Meer info
AGENT

Ben je agent? Presenteer je showroom en alle merken die je vertegenwoordigt op je profielpagina. Boost jouw zichtbaarheid, deel jouw laatste nieuws, leg contact met merken en inkopers en breid je portfolio uit.

Meer info