Event - 4: Covid info

CORONAMAATREGELEN 

Laatste update: 29 november 2021 

 

Doorstroomactiviteiten, zoals beurzen en tentoonstellingen, zijn mogelijk als er controle is op het coronatoegangsbewijs bij entree, een gezondheidscheck wordt verricht, er 1,5m afstand wordt gehouden en een mondkapje wordt gedragen. De verplichte sluitingstijd is 17:00 tot 05:00 uur. 


“Veiligheid staat voor ons voorop”, zegt Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam. “Wij nemen alle nodige maatregelen om een veilig en verantwoord evenement te borgen voor alle aanwezigen". Op de beursvloer wordt gezorgd voor extra brede gangpaden en de hallen worden zeer goed geventileerd. 


Modefabriek bezoeken?  

Om toegang te krijgen tot Modefabriek moet je je vooraf registreren. De registratielink waarmee je een starttijd kunt boeken gaat vanaf 6 weken voor het event live. Ook heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig, getoond via de Corona Check-app of een papieren versie, én een geldig identiteitsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is geldig als je negatief getest, volledig gevaccineerd of aantoonbaar genezen bent van Covid-19.