Event - 1: Deelnemen

DEELNEMEN


Vanaf 2024 vind je op Modefabriek alleen nog modemerken en collecties gericht op vrouwen. Door deze focus brengt Modefabriek een veel completer en internationaler aanbod in vrouwenmode in uiteenlopende stijlen en segmenten. De sterkste Nederlandse en Noord-Europese merken, de nieuwste women’s collecties van grote global brands, of juist de meer mediterrane, supervrouwelijke labels; het er is allemaal te vinden. 


Daarnaast maken we ruimte vrij voor labels in de categorieën beauty, lifestyle, accessoires, yoga & active wear, lingerie, size inclusive, genderneutraal, artisanaal en cultural heritage. 

 

Op Modefabriek komen de beste internationale inkopers om te netwerken, collecties te zien en voelen, en geïnspireerd raken. De beste plek om je nieuwe collectie te laten zien aan de buyers en direct zaken te doen. De volgende editie is op 7 + 8 juli. Join us! 


Wil je meer informatie ontvangen of eerst de brochure inzien, mail dan naar: sales@modefabriek.nl

CONTACT


MODEFABRIEK BV

+31 (0)20 442 1960


Marinke Fleddérus 

Sales Manager

marinke@modefabriek.nl


Claudia Hoogstraten-Wouters

Sales Manager

claudia@modefabriek.nl


Wies Haarman

Sales Support

wies@modefabriek.nl

AANMELDFORMULIER


Wil jij je collectie showen en je merk presenteren aan duizenden womenswear buyers? Dan is Modefabriek the place to be! Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Adresgegevens

Prijsniveau

Heb jij meer dan 50% duurzame materialen in je collectie?

Agent beschikbaar in Nederland

Voorkeur standgrootte
Meer...

Extra notities

Velden met een * zijn verplicht