Modefabriek maakt zicht klaar voor dé editie van 2022 op 10 & 11 juli

10 mrt 2022
Door Modefabriek

Verbinding, inspireren, zakendoen én duurzaamheid staan centraal.


Modefabriek, het grootste fashion trade event van de Benelux, bereidt zich voor op dé 2022 editie op zondag 10 en maandag 11 juli in RAI Amsterdam. Al 26 jaar lang is Modefabriek de plek waar de fashion community bijeenkomt om zaken te doen en geïnspireerd te worden. 


BACK TO BUSINESS

Binnen de Benelux heeft Modefabriek het grootste bereik onder fashion professionals. Op Modefabriek komen de allerbeste buyers: merken verstevigen hierdoor niet alleen de relatie met bestaande klanten, maar vinden er ook nieuwe klanten. Een inspirerende omgeving waarin de hele community onder de meest optimale omstandigheden zaken kan doen. Meer dan 300 merken hadden zich aangemeld voor de afgelopen januari editie, dit aantal heeft vol enthousiasme aangegeven er weer bij te zijn. Het belooft een veelbelovende zomer te worden!


VOL PROGRAMMA

Op Modefabriek gaat het om samenkomen met zo veel mogelijk bevlogen professionals: nieuwe collecties bekijken en inkopen. Twee dagen vol merkpresentaties en product launches, met deze editie een focus op duurzaamheid: op The Sustainable Stop presenteren 50 labels hun collecties, en geven experts informatie over duurzaam inkopen. En daarnaast natuurlijk een vol programma met trend expo’s, een podium voor jong talent, en talks door bekende en nieuwe trendwatchers en experts.


Modefabriek 2022 is onmisbaar voor iedereen die in de mode werkt! Dus SAVE THE DATE en:    


Let’s get together again! 


Team Modefabriek. 


Deel artikel