Ticketverkoop Modefabriek nu live!

20 mei 2022
Door Modefabriek

Onze kaartverkoop is nu live voor dé 2022 editie van Modefabriek! We kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten en zaken te doen. The place to be voor vrouwen- en mannenmode, schoenen, tassen en accessoires!


b628f5bf-c4e4-41ab-a52b-6bd0b5bc706a.jpg?uuid=cad15d99-038c-40c8-b62f-92cb5e0c9a27


Herinner je je nog ons 'Meet The Buyer concept'? We vroegen inkopers waarom je Modefabriek niet mag missen: 


Marleen, Petra, Robin en Shirley, Berden

“Het is voor ons als buyers heel fijn om alle brands op 1 locatie te kunnen bezoeken. Modefabriek is voor ons een interessante vakbeurs omdat we dan alle trends die we al in het buitenland gezien hebben vertaald zien naar de Nederlandse markt.”


Heidi Korterink en Joyce Hol, Wehkamp

“Wehkamp is een Nederlands bedrijf waarin Nederlandse merken goed vertegenwoordigd zijn. De modefabriek is een relevante beurs omdat alle brands hun Nederlandse selectie presenteren. Dat maakt de Modefabriek een unieke beurs en belangrijk om als buyer naartoe te gaan.”


Ivo Keulen, de Bijenkorf 

“De Nederlandse markt is voor de Bijenkorf de grootste markt en dat zal ook altijd zo blijven. We zijn goed ingespeeld op deze lokale markt. En dat de Nederlandse consument een andere consument is dan die uit onze buurlanden zien we alleen al terug in onze online resultaten. Dus ja de Modefabriek is een belangrijk platform voor ons.”


Magali Heuberger, Het Faire Oosten 

"Door modefabriek te bezoeken krijgen we meteen een goed overzicht van de laatste trends en nieuwe innovaties. Dit is ook een mooie kans om ons netwerk te verbreden en te kijken hoe je als duurzame ondernemers iets voor elkaar kunt betekenen."

Deel artikel