EU FashionMatch op Modefabriek, Ontmoet uw toekomstige zakenpartner

FashionMatch-afb2

Enterprise Europe Network (EEN) nodigt u op 12 en 13 Juli 2015  uit  voor de vierde editie van matchmaking op Modefabriek tijdens Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Of u nu uw internationale mode netwerk wilt uitbreiden of op zoek wilt gaan naar veel potentiele zakelijke partners in het buitenland, via EU FashionMatch 4.0  vindt u deze contacten.
lees meer

VIEWS

aanmelden voor zomer editie

modefabriek 15 01 by RVDA 8307 (2)

De voorbereidingen voor de zomer editie van Modefabriek zijn in volle gang! Heeft u interesse in deelname voor aankomende editie, 12 & 13 juli? Bekijk alle informatie HIER of neem contact met ons op via office@modefabriek.nl

VIEWS

Aftermovie Januari 2015

modefabriek 15 01 by RVDA 4370

lees meer

VIEWS

AMSTERDAM DENIM DAYS 2015: PUBLIEKSPROGRAMMA

Van 13 – 18 april kleurt Mokum blauw, tijdens de 2e editie van Amsterdam Denim Days, hét festival voor denim aficionado’s. Naast het invite only business programma Kingpins Show en het seminar ‘Kingpins 2029, Transformers’, zijn er diverse events toegankelijk voor publiek. Het City Center programma vindt de hele week plaats op verschillende (winkel)locaties in de stad. Daarnaast is er op 17 & 18 april het denimfestival Blueprint dat wordt georganiseerd op het Westergasterrein. Met onder andere leading denim labels, bijzondere workshops, exclusieve denim items & exposities, bands & dj’s, food & drinks.

Amsterdam Denim Days TimCollinsPhotography-1138

Blueprint – tweedaags denimfestival
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april kan iedere denimliefhebber zijn of haar hart ophalen tijdens het Blueprint festival op het Westergasterrein (Zuiveringshal, Machinegebouw en buitenterrein). See, Do & Enjoy denim in alle facetten!

Kaarten in de voorverkoop € 15,- (€ 17,50 aan de deur) via www.amsterdamdenimdays.com.

De eerste highlights uit het Blueprint programma: lees meer

VIEWS

Jean School start Jean School International Course

KINGPINS AMSTERDAM 2014

Vanwege de enorme internationale belangstelling voor Jean School én de groeiende vraag naar denim professionals wereldwijd, start Jean School in april 2015 met de Jean School International Course; een verkorte opleiding voor internationale studenten. De lessen van Jean School International Course zullen plaatsvinden in Amsterdams’ unieke ‘Denim City in De Hallen Amsterdam naast ‘the Blue Lab’, de wasserij en het denim archief van House of Denim.

Deelnemers aan de Jean School International Course worden opgeleid tot denim developers: professionals die weten hoe zij op een duurzame manier met denim kunnen werken en het ambacht in de vingers hebben. lees meer

VIEWS

New studio platform

modefabriek 15 01 by RVDA 8344

Helemaal in het uiterste hoekje van het ‘new indie’ platform Studio weet North Sails op te vallen met een felblauwe ruimte met grote typografie. Daarnaast heeft de marktleider en grote innovator in zeilen een eigen overdekte stand gecreëerd. Dat krijg je als je je last minute aanmeld voor een totaal uitverkochte Modefabriek maar deze mannen weten van wanten. “Samen met Eric Bijlsma van Scotch & Soda hebben we de licentie voor de kledinglijn weer in eigen handen gekregen,” vertelt Roy Schiet. “Deze mannenlijn is gelanceerd op Pitti, maar we willen ook op Modefabriek staan omdat het belangrijk is voor de Nederlandse markt, hier komen niet alleen inkopers, maar ook bedrijfsleiders en winkelpersoneel.” lees meer

VIEWS

Goede vibes

modefabriek 15 01 by RVDA 7826

Van Strellson helemaal vooraan in The Square, tot Paul & Joe Sister van Fashion Club 70, helemaal achteraan in Salon, wat opvalt is de professionaliteit en ambitie van exposanten. De smaak van de Nederlandse consument wordt steeds meer sophisticated en geïnformeerd, dankzij internet, én dankzij slimme ondernemers. Of je nu de beste franchisenemers eruit weet te pikken zoals Strellson, of boven op de content voor social media zit zoals Fashion Club 70, de kunst is de moderne markt te begrijpen en er echt plezier in te hebben.

Als je iets doet, doe het dan goed!

VIEWS