Shoppable Expo

Ook afgelopen winter editie van Modefabriek, nodigden we Floor Knaapen en Grietje Schepers uit om een nieuwe Current Mood Store te creëren. Deze shoppable expo bestaat uit een installatie met een grote diversiteit aan producten – een combinatie van mode en accessoires, design en interieur – die onmiddellijk online te koop zijn via www.currentmood.store . See now, buy now!

lees meer

VIEWS

VIEWS

Amsterdam Denim Days 2017

VIEWS

Photo overview #42

Ben jij gespot door onze fotograaf Reinier van der Aart? Onze foto galerij van afgelopen winter editie staat nu online!

Right this way!

VIEWS

Q&A // meet The dutch hatter

Armando Kitoko (29), The Dutch Hatter
Functie: co-eigenaar

Voor de mensen die jouw label niet kennen, wat doen jullie?
“Ik ben mede-eigenaar van The Dutch Hatter. We verkopen handgemaakte hoeden en sinds twee weken hebben we ook een schoenencollectie. Ons merk is een mix van Afrikaanse elegantie met inspiratie uit de jaren 20 tot 60. Dit samen zorgt voor een hele eigen en unieke mix: The Dutch Hatter.”

lees meer

VIEWS

Q&A // MEET AFRA AMBA

Afra de boer (29) AFRA AMBA
Functie: eigenaar

Wat doe je precies?
“Ik heb een sieradenmerk en maak alles zelf. Mijn verhaal is dat ik eigenlijk sieraden voor mezelf zocht, vier jaar geleden. Ik kon nergens iets vinden wat bij mij paste; ik houd van simpelheid en krachtige vormen. Toen ben ik zelf sieraden gaan maken. Ik heb mijn ontwerpen veel aan vrienden gegeven, en daar kreeg ik goede reacties op, toen besloot ik een eigen label te starten. Ik probeer met mijn sieraden de drager uit te dagen om meer te durven en veel sieraden tegelijk te dragen. Ik ben absoluut een voorstander van het statement ‘more is more’.”

lees meer

VIEWS

modefabriek in motion

VIEWS

aanmelden zomer editie

De voorbereidingen voor de zomereditie van Modefabriek zijn in volle gang! Bent u geïnteresseerd  in deelname voor aankomende editie, 9 & 10 juli? Bekijk alle informatie HIER of neem contact met ons op via office@modefabriek.nl

See you this summer in Amsterdam!

VIEWS