schrijf je nu in voor de summer school! // Learn from the masters

Summer School
Voor alle  (Young &) Eager Professionals SUMMER SCHOOL op Modefabriek, in samenwerking met Fashion Council NL.  Krijg de beste insights en tools direct van de experts!

YES YOU CAN take part of the first Summer School Masterclasses. Lees meer hieronder en schrijf je in via deze LINK. lees meer

VIEWS

BRAND TANK

modefabriek-14-01-by-RVDA-I-8700_web

Kennis is King. Zeker in het district waar alles draait om denim pioniers, nieuwe ambachtelijkheid en modern geïnterpreteerde heritage brands. In de nieuwe BRAND TANK kunnen merken hun verhaal houden over waar ze vandaan komen en waar ze naartoe willen, of er wordt ingezoomd op speciale lees meer

VIEWS

We’d love for you to join us!

VIEWS

More Get Together // Outspoken Designer Store // Goldfished

Outspoken op ModefabriekDe Outspoken Designer Store is onderdeel van de Contemporary Art Gallery Majke Hüsstege. Een melting pot van Fashion, Design en Art. Outspoken Store is de plek waar alle creative minds lees meer

VIEWS

THE FUTURE OF JOBS AND THE JOBS OF THE FUTURE

WORK IT // HTNK // ModefabriekWORK IT by HTNK! beschikt over de beste professionals uit het vak die inzichten vanuit hun dagelijkse werkervaring met je delen. Geen podium presentaties maar lezingen in de vorm van een TED-talk aan een XL keukentafel. Verwacht hier gelijkwaardige conversaties in een informele context en een-op-een sessies met de recruitment consultants.

WORK IT by HTNK! MEET THE HTNK CONSULTANTS ALL DAY for a one on one cabin session
lees meer

VIEWS

NUDE VS NAKED

NUDE VS NAKEDNUDE VS NAKED. Not only an Expo, Not only a Store..Het is beide! Van de ‘near naked’ fashion collectie van Kanye West tot de Pantone Rose Quartz in 2016 ‘you supposed to go nude’. Dus alles wat je ziet in deze expo VS store is (online) te koop.

 

 

VIEWS

mint department show

MINTNa tien succesvolle seizoenen zet MINT devolgende stap. Het vooruitstrevende platform voor sustainable fashion & lifestyle op Modefabriek is deze editie een trade show en department store ineen. Bij de MINT-merken kun je nu inkopen als winkelier én shoppen als bezoeker. lees meer

VIEWS

MORE: MF TALKS en SUMMERSCHOOL

MF Talks

MF TALKS, het seminarprogramma van Modefabriek, is wederom uitgebreid en nu nog completer. Alvast een paar belangrijke namen:

Alexandra Onderwater, Editor in Chief Toile magazine, een gloednieuwe titel van FRAME publishers, bespreekt de nieuwste innovaties in fashion en retail, zoals het ware potentieel van een 3D geprinte jurk, hoe Instagram het traditionele lookbook vervangt en wat modemerken kunnen leren van Uber. Get the insider perspective!

Max Dekker, retail expert, geeft een lezing over ‘True Self Branding’ en hoe je meer focus krijgt in je identiteit als merk en bedrijf wanneer je uitgaat van je eigen passie. Vertaal die persoonlijke mix van fascinaties in een unieke ervaring voor de consument en weet hoe deze zich ontwikkelt en waarom.

David Shah, trend forecaster en magazine publisher, geeft zijn visie op de toekomst van activewear in mainstream fashion. Waarom Nike de nieuwe Prada is. En last but not least: waarom zijn mannen de nieuwe pin-ups in fashion?

Daarnaast zal David Shah een van de master classes verzorgen tijdens de SUMMERSCHOOL, een nieuw initiatief om ook kersverse graduates en andere starters in het vak te laten delen in alle kennis en expertise die Modefabriek ieder seizoen weer in huis haalt.

VIEWS