Terug op Modefabriek: Gaastra

Schermafbeelding 2015-07-01 om 14.00.32

De nieuwe GAASTRA SS16 collectie

lees meer

VIEWS

labels at Modefabriek

Een trotse, random selectie van labels op Modefabriek deze zomer editie

lees meer

VIEWS

OH MY BAG IS TERUG

step0001

O My Bag komt terug naar MINT en hier zijn we trots op!

lees meer

VIEWS

TERUG OP MINT – SAINT BASICS

step0001-1

Saint Basics is opgericht in 2010, om betere basics te maken met respect voor mens en aarde. Na hun succesvolle crowdfunding-actie wordt de nieuwe collectie in veel verschillende kleuren geleverd. Saint Basics ontwerpt classy basics voor mannen en vrouwen, zoals ondergoed en T-shirts. Elk item draagt heerlijk zacht, is gemaakt van organic cotton en 100% volgens de GOTS-standaard.

Op zoek naar de beste basics, in black, white of kleur? Dan zien we je graag op MINT!

VIEWS

LIGER lanceert 6th wave tijdens Modefabriek

step0001

LIGER is een uniek T-shirt concept en bestaat sinds 2 jaar. Toonaangevende ontwerpers die het T-shirt als canvas gebruiken en een ontwerp maken binnen een steeds wisselend thema. De shirts zijn voorzien van een uniek nummer en worden in gelimiteerde oplage van 360 stuks per designer verkocht. Tijdens Modefabriek op 12 en 13 juli introduceert LIGER de 6th wave T-shirts

lees meer

VIEWS

frida at the frame

logo Frida

FRIDA – In house shoe brand founded in 1990. Having 25 years of specific market experience Frida is a brand well known
and loved by the Belgian consumer. The Frida product is famous for its use of high quality and fine materials, very comfortable lasts and a good price-quality combination. The Frida is fashionable and fresh without being over the top.

You can find this label at The Frame

VIEWS

seminar programma

step0002-1

Modefabriek signaleert al enkele seizoenen een sterk toenemende interesse in haar uitgebreide lezingenprogramma. Een heuglijk feit dat duidt op een gezonde, competitieve ondernemerslust en professionalisering in het modevak. En een goede reden voor Modefabriek om keer op keer een ambitieus aanbod aan relevante sprekers aan zich te binden.
lees meer

VIEWS

outspoken designer store

Out

De verbindingshal die de geweldig ruimtelijke Hal 1 verbindt met de achterste (Hal 7), wordt traditioneel gevuld met een bruisend intermezzo vol inspiratie en shopping opportunities.

lees meer

VIEWS