Mexx: Een liefdesverhaal verzegeld door twee kussen

05 feb 2021
Door Modefabriek

In 2021 viert Mexx de liefde door het liefdesverhaal over te brengen middels een mode- en schoenen Autumn Winter 2021 collectie. In deze collectie biedt Mexx alledaagse items die eenvoudig hun weg vinden naar ieders garderobe en makkelijk te combineren zijn. 


In de schoenen collectie van Mexx vind je items met een vernieuwde branding, waarbij een toffe print met gekleurde xx-jes voor meisjes is toegevoegd. Ook vind je in de collectie jewels om je biker boots mee op te fleuren. Deze jewels kan je op verschillende manieren combineren, waardoor je biker boot of sneaker er steeds anders uit komt te zien. Naast biker boots vind je in de collectie laarzen, sneakers en schoenen. 


ccfeaf8a-5b4e-4570-957e-79347ab5e38e.jpg?uuid=e703ba4a-dd9b-410f-b068-fd5637a74756


In de Autumn Winter 2021 collectie vind je naast schoenen ook fashion, loungewear, sportswear en homewear. De fashion collectie is geïnspireerd op Amsterdam, de stad waar Rattan Chadha verliefd op werd en waar het verhaal van Mexx in 1986 begon. In de nieuwe collectie staan drie Amsterdamse locaties centraal die er als een rode draad doorheen lopen. 


Zo neemt de collectie je mee door het Vondelpark naar het boutique hotel ‘‘De Hoxton’’ en al wandelend door de straten van Amsterdam naar het historische Rijksmuseum. Ontdek de eindeloze combinaties van een perfecte outfit, met de juiste schoen en een bijpassende tas. 


Mexx is voor mensen die alles uit het leven willen halen in plaats van het perfecte plaatje na te streven. Een toegankelijke collectie voor de gehele familie.


Wij nodigen je met veel trots uit om onze Autumn Winter 2021 collectie te komen bewonderen. Bezoek onze online showroom op de B2B marketplace

Categorie Partners Merken

Deel artikel