Modefabriek Meets...LaSalle

09 dec 2021
Door Modefabriek

In de aanloop naar het live event Modefabriek op 23 en 24 januari 2022, gaat het Modefabriek Team op pad om merken die komende editie op Modefabriek staan in de spotlights te zetten. Modefabriek Meets…Deze week gingen wij langs bij LaSalle.


LaSalle

"LaSalle staat voor hoge kwaliteit, mooie materialen die lang meegaan, een goede pasvorm en duurzaamheid", zegt Ana Nikovska, co-owner La Salle. Sinds 1991 biedt LaSalle een collectie iconische luxe essentials - kleding waar je van gaat houden en die je keer op keer kunt dragen. Elk seizoen bestaat de collectie uit eigentijdse looks voor een tijdloze en moeiteloze verfijning. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens zorgen voor een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.


LaSalle en duurzaamheid

“Onze collectie is ontworpen in Amsterdam en vrijwel uitsluitend 'Made in Europe'. We werken heel nauw samen met onze leveranciers, die zeer bekwaam zijn met ambachtelijke traditie en technologie. We geloven ook dat we vriendelijk moeten zijn voor onze omgeving. We hebben altijd gewerkt met natuurlijke stoffen en garens. We kiezen steeds vaker voor  stoffen en garens die duurzaam gecertificeerd zijn, daarnaast ondersteunen wij schone lucht, schoon water en een gezond milieu. We willen ook dat onze kleding wasbaar is met hand- en machinewas in koud water, in plaats van alleen bij de stomerij. Tegen 2025 willen we 70% van onze kleding gemaakt hebben van stoffen en garens die gecertificeerd zijn als milieuvriendelijk.”


Hoe ziet jullie nieuwe collectie(s) eruit?

“Onze focus ligt op hoogwaardige stoffen, zoals altijd. Daarnaast richten we ons voor de komende seizoenen op stijlvol en verfijnd comfort, om een garderobe te creëren die echt in alle situaties voor je werkt.“ 


LaSalle en Modefabriek

"We kijken erg uit naar Modefabriek in januari. Om collega's en klanten te zien, samen te komen, mode en het leven te vieren!”


Check hier de video van ons bezoek aan LaSalle.

Categorie Fashion Retail
Tags Agenten

Deel artikel