SUNDAY BEST

SUNDAY BEST

De wintereditie van Modefabriek is alweer in full effect; op 22 & 23 januari 2017 komen fashion professionals uit binnen- en buitenland weer samen in RAI Amsterdam om de nieuwste mode, moods & methods in zich op te nemen en met elkaar te delen. Het ‘More than Mode’-programma staat vol mooie verrassingen waarvan we er een paar uit zullen lichten. Vandaag is dat ‘Sunday Best’, een selectie ‘new dandyisms’.

lees meer

VIEWS

Not your average ties

Shaun Gordon

Een van de namen die je zult aantreffen bij Sunday Best is Shaun Gordon. Een London College of Fashion alumnus uit Zuid-London, maar een echte autodidact in handgemaakte stropdassen voor Britse-stijl ‘gents’.

lees meer

VIEWS

Welcome to the circus

Ouigi Theodore

Een andere must see is The Brooklyn Circus / BKc, een label gebaseerd op puur Amerikaanse tailored classics, variërend van varsity jackets, sweaters en jeans tot duster coats, plimsole sneakers en panel caps. Het label is niet alleen trouw aan de geschiedenis van deze iconische items, de oprichter en ontwerper Ouigi Theodore heeft ook nog eens een ‘100 year plan’ voor zijn inspanningen. “Ik wil dat dit populaire Amerikaanse cultuurgoed levend en relevant blijft. Het gaat erom dat we de geschiedenis voortzetten en actief onze cultuur blijven verrijken.”

lees meer

VIEWS

We’re hiring! Vacature Operations Manager

Modefabriek bv

Innovatief, inspirerend en creatief: Modefabriek bv organiseert toonaangevende (mode)events zoals Modefabriek, MARKET by kleine fabriek en Amsterdam Denim Days, en is creatief betrokken bij andere projecten zoals bijvoorbeeld LINDA Festival. Modefabriek bv combineert zakendoen met mode, design, eten, kunst, fotografie en muziek.

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren

OPERATIONS MANAGER

De Operations Manager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en beheer van kwaliteit van de operationele opzet en uitvoering van beurzen en evenementen van Modefabriek bv. De Operations Manager is ook zelf in uitvoerende zin betrokken bij de beurzen en evenementen. lees meer

VIEWS

MODEFABRIEK // MARK THE DATE

Modefabriek

Deze winter zorgt Modefabriek voor een mix tussen business en fun met een breed programma van brand presentaties, product lanceringen, fashion shows, seminars, en meer. Hou 22 en 23 januari vrij, want dit zullen twee dagen vol met inspiratie en ontwikkelingen op het gebied van retail en mode zijn! lees meer

VIEWS

MORE THAN MODE | ACADEMY

VIEWS

MORE THAN MODE | SHOW

VIEWS

MORE THAN MODE | BUSINESS

VIEWS