MORE: MF TALKS en SUMMERSCHOOL

MF Talks

MF TALKS, het seminarprogramma van Modefabriek, is wederom uitgebreid en nu nog completer. Alvast een paar belangrijke namen:

Alexandra Onderwater, Editor in Chief Toile magazine, een gloednieuwe titel van FRAME publishers, bespreekt de nieuwste innovaties in fashion en retail, zoals het ware potentieel van een 3D geprinte jurk, hoe Instagram het traditionele lookbook vervangt en wat modemerken kunnen leren van Uber. Get the insider perspective!

Max Dekker, retail expert, geeft een lezing over ‘True Self Branding’ en hoe je meer focus krijgt in je identiteit als merk en bedrijf wanneer je uitgaat van je eigen passie. Vertaal die persoonlijke mix van fascinaties in een unieke ervaring voor de consument en weet hoe deze zich ontwikkelt en waarom.

David Shah, trend forecaster en magazine publisher, geeft zijn visie op de toekomst van activewear in mainstream fashion. Waarom Nike de nieuwe Prada is. En last but not least: waarom zijn mannen de nieuwe pin-ups in fashion?

Daarnaast zal David Shah een van de master classes verzorgen tijdens de SUMMERSCHOOL, een nieuw initiatief om ook kersverse graduates en andere starters in het vak te laten delen in alle kennis en expertise die Modefabriek ieder seizoen weer in huis haalt.

VIEWS

The Dutch // Discover their DNA

The Dutch

Midden in District C komt een aantal premium menswear innovators samen om het stijl-DNA van de Nederlandse man op inspirerende wijze bloot te leggen en te vertalen naar het nu. THE DUTCH is een project rond ‘new tailoring’ – concept en samenstelling door Spike Spijker – en laat onder meer zien hoe Sam Lambert en Shaka Maidoh van Londense collectief Art Comes First hun liefde voor traditie ter plekke vertalen naar contemporary menswear.

VIEWS

social @modefabriek

FOLLOW US

Volg alles wat we doen online op onze facebook pagina of via instagram!

VIEWS

MORE THAN MODE

MF_S16_2_400X533_Mode-crop

Met een gloednieuwe huisstijl onderstreept Modefabriek haar evolutie van internationale tradeshow naar een toonaangevend event voor iedereen in het modevak, van aanstormend talent tot door de wol geverfde professional, voor business én inspiratie. Modefabriek is ‘More Than Mode’. Kom op 10 & 11 juli naar RAI Amsterdam voor twee dagen vol merkpresentaties en product launches, modeshows, exposities, seminars, workshops, shopping … and more!

VIEWS

deelnemen aan MF zomereditie?

JOIN US

De voorbereidingen voor de zomereditie van Modefabriek zijn in volle gang! Modefabriek weet zich (inter-)nationaal te onderscheiden als een niet te missen platform voor de mooiste merken, -winkels en –media.

Dus heeft u interesse in deelname voor aankomende editie, 10 & 11 juli? Klik dan HIER voor meer informatie.

VIEWS

INTERN gezocht!

Modefabriek bv

Modefabriek BV organiseert (mode)evenementen in Amsterdam waaronder Modefabriek en Amsterdam Denim Days. Deze events staan bekend om hun unieke uitstraling waarbij het zakelijke aspect hand in hand gaat met een inspirerende beleving. Jaarlijks bezoeken meer dan 40.000 professionals deze evenementen. Voor het communicatie en pr team zijn wij op zoek naar een gedreven stagiaire.

STAGIAIRE COMMUNICATION

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het: lees meer

VIEWS

FUN, FOCUS & THE FUTURE OF FASHION

Fun Focus & the Future of FashionDe 40ste editie van Modefabriek die afgelopen  zondag 24 en maandag 25 januari plaatsvond in RAI Amsterdam stond in het teken van fun, focus en the future of fashion. Spannende co-ops, voortvarend geactualiseerde brands, futuristische innovaties en veel hands on nieuw talent, lees meer

VIEWS