PARO STORE presenteert 15 nieuwe jonge Europese duurzame merken op The Sustainable Stop op Modefabriek!

29 okt 2021
Door Modefabriek

Wij hebben online concept store PARO STORE al aan jullie voorgesteld in ons Meet the buyers concept. Maar zij komen niet alleen naar Modefabriek als inkoper, zij zullen ook 15 mooie Europese new generation brands presenteren op The Sustainable Stop!

 

PARO STORE  

De merken van PARO STORE zijn door founders Ruth en Zoe uitgekozen omdat ze geweldige kleding ontwerpen op een manier die beter is voor mensen en onze planeet, vooral kleinere merken en onafhankelijke ontwerpers. Good design dus: “Wij laten zien dat je awesome design kan kopen dat ook nog duurzaam is.” Buyers die op zoek zijn naar merken met een verhaal uit verschillende landen uit Europa moeten hier zeker gaan kijken!


''We brengen onze favoriete opkomende, onafhankelijke merken naar The Sustainable Stop om kopers te laten zien hoe geweldig een meer duurzamere toekomst van de mode industrie kan zijn!'' 


Eerste merken The Sustainable Stop 

De eerste collecties die PARO STORE zal presenteren op Modefabriek zijn al bekend: unisex fashion van Make Land uit Wales, homewear gemaakt van 100% upcycled afgedankt luxe hotelbedlinnen van Archivist Studio, de Poolse fashion designer Pat Guzik, plantaardig geverfde underwear van het Spaanse Céu Label, sieraden van de oesterschelpen uit het afval van restaurants van het Zweedse merk Mia Larsson, en de handcrafted tassen en juwelen uit Barcelona van Nona.  


Wil jij ook met jouw Sustainable brand op The Sustainable Stop van Modefabriek komen staan? Mail dan naar leontien@modefabriek.nl voor de beoordelingscriteria en aanmelding. Tot 23 en 24 januari 2022!

Deel artikel